Praktyczna kuchnia-Ćwikła z chrzanem

Praktyczna kuchnia-Ćwikła z chrzanem: 75 dkg buraków ćwikłowych, 5 dkg chrzanu, 3 dkg octu, cukier, sól.

Umyte, niezbyt duże buraki gotujemy w łupinach. Gdy są miękkie, studzimy, obieramy i krajemy w plasterki nożem lub na szatkownicy. Do pokrajanych  buraków dodajemy chrzan utarty na drobnej tarce, przyprawiamy solą, cukrem i octem. Jeśli ktoś lubi, można do ćwikły dodać szczyptę kminku.

[fts_facebook type=page id=100004095670296 posts=6 posts_displayed=page_and_others]

print

 

Kategorie dań

Zaloguj się i zarabiaj pieniadze na sprzedaży suplementów diety- kliknij w obrazek!!!

sklep

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*